echo “Hello world!”;

keep-calm-spring-is-coming

Hi Fashionistas, Bloggers, Girls and Boys 🙂

Spring is finally here and so is my First website. I am not a professional Fashion critic, but I am Fashion and Jewelry addict. I am creative, free spirit, Computer Science Student Girl who want to follow fashion and jewelry trends and loves Spring 🙂 . My great passion is drawing and creating my own jewelry. I’m making jewelry for almost 10 years now and I love doing it, it’s the most beautiful, relaxing thing J (after being in LOVE <3 ).

On my website you can find latest fashion trends. From the street style to new collection from the famous Designers and Brands, To the Red Carpet from award ceremonies. In one word everything that I will think that is stylish (or not) and fashion related you can find it in the Fashion Tab.

The Jewelry trends and My Hand Made pieces I will be publishing them where else then obviously Jewelry Tab (daa 🙂 ) .

 My DIY and the stuff that I will find and want to share with you how they are made (for all of you who want to try and do it yourself) you can find tutorial in DIY Tab.

So stay tune, follow me on the social media and enjoy my site.

Yours truly,

The Spring Princess

 


Здраво Блогерки, Девојки и Момци 🙂

Пролета е конечно тука а со тоа и мојот ПРВ вебсајт. Јас не сум професионален моден критичар, но јас сум зависник од Мода и Накит. Креативена сум и со слободен дух, студент на Компјутерски Науки, која сакаат да ги следи трендовите во модата и накит, и обожава Пролетта :). Мојата голема страст е цртањето и создавање на свој накит. Правам накит за речиси 10 години, тоа е најубавото, релаксирачко нешто во мојот живот J ( одма после ЉУБОВТА <3 ).

На мојата веб страна ќе можете да ги најдете последните модни трендови. Од уличните трендови кај нас и светот, до познатите Мони Дизајнери и Брендови, до мондни трендови на Црвениот тепих на церемонии. Со еден збор се што мислам дека е стилски (или не) и е поврзано со модата ќе го најдете во Менито Мода.

Трендовите во Накитот и Моите рачно изработени парчиња ќе ги објавувам каде на друго место освен во Накит Менито 🙂 .

Моите Туторијали и останати туторијали кои ќе ги пронајдам(за сите оние што сакаат да си направат нешто сами) ќе ги споделувам во DIY менито.

Следете ме (на социјалните медиуми) и уживајте во мојот сајт.

Со почит,

The Spring Princess

Follow my blog with Bloglovin

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *