Olivia Palermo

predna slika

Socialite, model, actress, blogger, fashion icon are words that describe the one and only Olivia Palermo. Either on the front row on a fashion show, red carpet or a casual out in town she is always keeps her classic yet creative aesthetic outfits. If she is not wearing latest fashion that is because she probably wearing next season trend even before they debuted on the runway. There are lots of women that source an inspiration from the way she mixes styles, and wondering what will Olivia Palermo wear? I know i am 🙂 Here are some pictures. Enjoy! 😉


Mодел, актерка, блогерка, модна икона се зборови што ја опишуваат неа, една и единствена Оливиа Палермо. Без разлика дали е во првите редови на модните ревии, црвениот тепих или обичен ден во градот таа е секогаш се придржува на нејзиниот класичен но креативен естетски изглед. Доколку не е облечена во последна мода тоа е затоа што таа веројатно носи некое парче кое е од следната сезона што уште не е појавено на модната писта. Не постои жена која не црпе инспирација од нејзините комбинации, и се прашува што би носела Оливиа Палермо? Во продолжение неколку слики. Уживајте!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *